Bestellijst

Bestellijst

Spaans 2

Cursuscode: 6803
21
jan

Beginniveau A1.1- Eindniveau A1.2 Europees Referentiekader (ERK).

¿Te gusta aprender español? Na dit tweede blok* van de beginnerscursus Spaans zal je die vraag met een volmondig ¡Sí, me gusta mucho! beantwoorden. Je leert verder je in het Spaans te kunnen redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld in winkels en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op een à twee uur huiswerk per week.

*Dit is een vervolg op de cursus Spaans Inicial 1 die in september gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 15-20 uur Spaanse les hebben gehad.

● Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom dan langs op een van de spreekuren Spaans.

• Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 4-7), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90.  Koop je boek hier.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Mw. drs M. (Madzy) Koudstaal
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
drs M. (Madzy) Koudstaal
Madzy Koudstaal heeft Spaanse Taal- en Letterkunde en Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Haar specialisatie was zowel voor Spaans als Nederlands taalkunde, maar ze is zeker ook geïnteresseerd in de Spaanse en Nederlandse literatuur. Zij heeft altijd in het volwassenonderwijs gewerkt: van 1979 tot en met 1986 bij het Instituut Bessels en Mooij in Haarlem en van 1986 tot en met 1988 bij de Kamer van Koophandel in Haarlem. Van 1990 tot en met mei 2010 heeft ze bij de Universiteit van Amsterdam gewerkt, waar ze o.a. de vakken Onderzoeksvaardigheden en Academisch Schrijven aan eerstejaarsstudenten Spaans heeft gegeven. Vanaf 1989 tot heden is zij werkzaam als docente Spaans bij de Volksuniversiteit. Haar persoonlijke interesses zijn vooral fotografie (zij is een semiprofessionele fotografe) en de bijzonderheden en eigenschappen van taal, zowel van het Spaans als het Nederlands. Bij haar lessen maakt ze gebruik van een weblog (https://espagnolvua.wordpress.com/).