Spaans conversacion Inicial II (A1.2)

Cursuscode: 6813

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans Inicial II bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 35 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren. Twijfel je aan je niveau, stuur dan een e-mail naar het secretariaat zodat de docent contact met je kan opnemen. 
Thema’s als eerste kennismaking, winkelen, uitgaan, vakantie, familie, vrienden en het dagelijks leven komen aan bod. Grammaticale structuren en woordenschat die in de cursus Inicial II zijn behandeld, worden herhaald, zodat je aan het eind van de cursus op een eenvoudige manier met Spaans uit de voeten kunt.

• Tegen een kleine vergoeding wordt tijdens de cursus het lesmateriaal overhandigd. 
• Lesdata zijn: 24 april, 1, 8, 15, 22 en 29 mei.

Dinsdag 24 april 2018
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 156,00
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
19:00 - 21:00
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adres gegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.