Bestellijst

Bestellijst

Spaans

Leer Spaans in de lente! Of je je nu wilt voorbereiden op een reis naar Spanje of een ander Spaanstalig land, of je meer wilt verdiepen in de wereldtaal die deuren opent naar de cultuur van al die landen: je kunt bij ons terecht, voor een korte vakantiecursus, een intensieve of een wat rustiger cursus, overdag of ’s avonds. Heb je al kennis van het Spaans maar wil je je spreekvaardigheid verbeteren, kom dan naar een conversatiecursus.

We volgen de richtlijnen van het ERK. Dat beschrijft hoe ver je bent met spreken, lezen, luisteren en schrijven bij verschillende niveaus. Bij elke cursus worden begin- en eindniveau aangegeven. 
Ben je geen echte beginner en weet je niet wat je niveau is? Doe een gratis DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

Onze cursussen zijn vooral gericht op het verstaan en spreken, maar ook het lezen van allerlei teksten en het schrijven van bijvoorbeeld e-mails in het Spaans komen aan bod. De lessen verlopen in een ontspannen sfeer. Er wordt overwegend Spaans gesproken, maar als het contrast tussen beide talen aandacht behoeft, wordt zeker ook uitleg in het Nederlands gegeven.

Voor studieboeken Spaans kijk hier en deze zijn ook verkrijgbaar bij:|El Rincón del Libro, Overtoom 8-8a, 1054 HH Amsterdam,tel: 020 5890971, geopend: dinsdag t/m zaterdag 10– 18 uur. website: El Rincón del Libro       

Sinds februari 2019 organiseert Instituto Cervantes Utrecht, in samenwerking met Volksuniversiteit Amsterdam, speciale cursussen Spaans, zoals Spaans voor Toerisme en cursussen ter voorbereiding op een DELE examen, in de OBA Oosterdok.

Hola, ¿qué tal? Deze intensieve cursus Spaans is geschikt voor wie nog geen of weinig kennis heeft van de taal. Na dit eerste blok van Spaans A1 zul je je al een beetje kunnen redden in eenvoudige situaties.

Dinsdag 12 mei 2020
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. drs A. (Anita) de Valk
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)

Leer Spaans in de zomer! Volg deze intensieve beginnerscursus en negen weken later zul je je al behoorlijk kunnen redden in het Spaans.
Deze cursus vindt 2 x per week plaats: op maandag- en donderdagavond

Donderdag 4 juni 2020
18 lessen van 2 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 490,00
Mw. P. (Petra) Hoenen
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
18:00 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
12
mei

Een echte beginnerscursus Spaans voor wie naar een Spaanstalig land op vakantie gaat. Tijdens de lessen maak je op ontspannen en speelse wijze kennis met het Spaans, zonder al te diep in te gaan op grammaticale onderwerpen..

Dinsdag 12 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 122,50
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Spaans à la carte (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans beginners A1.2 bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 35 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren.

Maandag 11 mei 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00
Mw. M. (María) García Alegre
19:45 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans Gevorderden (A2.1) bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 70 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren. 

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 130,00
Mw. drs A. (Anita) de Valk
9:30 - 11:00
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adresgegevens)

Spaans leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Spaans leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Spaans in groepsverband. Tijdens een cursus Spaans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Spaans die bij je past.

Een andere taal leren

Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Grieks, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Perzisch-Farsi, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.