Bestellijst

Bestellijst

Spaans

Of je je nu wilt voorbereiden op een reis naar Spanje of een ander Spaanstalig land, of je meer verdiepen in de wereldtaal die deuren opent naar de cultuur van al die landen: bij ons kun je terecht voor cursussen op verschillende niveaus en in het tempo dat bij je past:
• van beginners tot vergevorderd, niveau A1 - B2 van het Europees Referentiekader (ERK).
• rustige cursussen van 12 weken met lessen van 1,5 uur, of 9 weken met lessen van 2 uur en intensieve met lessen van 3 uur.
• overdag of ’s avonds
We volgen de richtlijnen van het ERK. Dat beschrijft hoe ver je bent met spreken, lezen, luisteren en schrijven bij verschillende niveaus. Bij elke cursus staat vermeld welk niveau je aan het eind ervan bereikt hebt.
Onze cursussen zijn vooral gericht op het verstaan en spreken, maar ook het lezen van allerlei teksten en het schrijven van bijvoorbeeld e-mails in het Spaans komen aan bod. De lessen verlopen in een ontspannen sfeer. Er wordt overwegend Spaans gesproken, maar als het contrast tussen beide talen aandacht behoeft, wordt zeker ook uitleg in het Nederlands gegeven. Het is belangrijk dat je je goed voorbereidt op de lessen: Dat kan variëren van 1 à 2 uur per week bij een gewone cursus tot 2 à 3 uur per les bij een intensieve cursus.
Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom langs bij onze Talenmarkt op 31 Augustus of doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten.
Voor studieboeken Spaans kijk hier en deze zijn ook verkrijgbaar bij:
El Rincón del Libro, Overtoom 8-8a, 1054 HH Amsterdam,
tel: 020 5890971, geopend: dinsdag t/m zaterdag 10– 18 uur. website: El Rincón del Libro

Hola, ¿qué tal? Deze beginnerscursus Spaans is geschikt voor wie nog geen of weinig kennis heeft van de taal. Na dit eerste blok van Spaans A1 zul je je al een beetje kunnen redden in eenvoudige situaties.

Donderdag 3 oktober 2019
9 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. P. (Petra) Hoenen
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
13:15 - 15:15
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
Meer details

Spaans leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Spaans leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Spaans in groepsverband. Tijdens een cursus Spaans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Spaans die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.