Cursus Turks Gevorderden 1 (A1-A2)

sep

Tatlı yiyelim, Türkçe konuşalım. Aan deze cursus kun je ook meedoen als je ongeveer drie jaar Turks hebt geleerd.

• Boek: Turkije-Turks, Leer- en Werkboek Deel 2, ISBN. 9789463454339, prijs € 34,95. Koop het boek hier

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Boek: Turkije-Turks Leer- en werkboek Deel II (3de druk) (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Mijn naam is Tonyukuk Ersoy . Na in 2006 te zijn afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Turkoloog, houd ik mij nu voornamelijk bezig met de etymologie van Turkse woorden. Verder heb ik aan de Universiteit Leiden een tweede master gevolgd en in 2011 mijn bevoegdheid als eerstegraads docent Turks behaald. Op de Volksuniversiteit Amsterdam werk ik sinds 2010 als docent Turks. Hier verzorg ik zowel de taalverwervingscursussen als de conversatiecursussen. Ten slotte werk ik bij het Instituut voor Turkse Studies als projectcoördinator van academische vertalingen van het Turks naar het Nederlands. Het Turks wordt in grote delen van Europa en Azië gesproken. Ook in Nederland zijn er veel mensen met Turks als moedertaal. Het Turks wordt steeds belangrijker voor Nederlandse investeerders want de economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije worden steeds omvangrijker. En verder maakt het leren van Turks de communicatie natuurlijk wat gemakkelijker voor Nederlanders met een Turkse partner.