Cursus Turks Gevorderden (A1-A2)

sep

Tatlı yiyelim, Türkçe konuşalım. Aan deze cursus kun je meedoen als je ongeveer drie jaar Turks hebt geleerd.

• Het lesmateriaal ontvang je op de eerste les van de docent tegen contante betaling van € 25,-.

Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Locatie: Mauritskade: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adres gegevens)
drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Mijn naam is Tonyukuk Ersoy . Na in 2006 te zijn afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Turkoloog, houd ik mij nu voornamelijk bezig met de etymologie van Turkse woorden. Verder heb ik aan de Universiteit Leiden een tweede master gevolgd en in 2011 mijn bevoegdheid als eerstegraads docent Turks behaald. Op de Volksuniversiteit Amsterdam werk ik sinds 2010 als docent Turks. Hier verzorg ik zowel de taalverwervingscursussen als de conversatiecursussen. Ten slotte werk ik bij het Instituut voor Turkse Studies als projectcoördinator van academische vertalingen van het Turks naar het Nederlands. Het Turks wordt in grote delen van Europa en Azië gesproken. Ook in Nederland zijn er veel mensen met Turks als moedertaal. Het Turks wordt steeds belangrijker voor Nederlandse investeerders want de economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije worden steeds omvangrijker. En verder maakt het leren van Turks de communicatie natuurlijk wat gemakkelijker voor Nederlanders met een Turkse partner.