Online cursus Turks Beginners 2 (A1.1-A1.2)

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
Dit is een vervolg op de cursus Turks Beginners 1 van afgelopen winter (6850). Merhaba!. Om het goed te leren moet je rekenen op minstens drie uur huiswerk per week.

• Boek: Turkije-Turks, Leer- en Werkboek Deel 1, (we starten met hoofdstuk 12 van het boek) ISBN:  9789463451314, prijs € 29,95   Koop je boek hier.

Dinsdag 5 mei 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Boek: Turkije-Turks, Leer- en werkboek Deel I (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
drs E.T. (Tonyukuk) Ersoy
Mijn naam is Tonyukuk Ersoy . Na in 2006 te zijn afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Turkoloog, houd ik mij nu voornamelijk bezig met de etymologie van Turkse woorden. Verder heb ik aan de Universiteit Leiden een tweede master gevolgd en in 2011 mijn bevoegdheid als eerstegraads docent Turks behaald. Op de Volksuniversiteit Amsterdam werk ik sinds 2010 als docent Turks. Hier verzorg ik zowel de taalverwervingscursussen als de conversatiecursussen. Ten slotte werk ik bij het Instituut voor Turkse Studies als projectcoördinator van academische vertalingen van het Turks naar het Nederlands. Het Turks wordt in grote delen van Europa en Azië gesproken. Ook in Nederland zijn er veel mensen met Turks als moedertaal. Het Turks wordt steeds belangrijker voor Nederlandse investeerders want de economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije worden steeds omvangrijker. En verder maakt het leren van Turks de communicatie natuurlijk wat gemakkelijker voor Nederlanders met een Turkse partner.