Cursus Zweeds Gevorderden 2 (A2+/B1-B1)

jan

De cursus is bedoeld voor iedereen die na een basiskennis zijn/haar Zweeds wil uitbreiden voor lezen, luisteren, schrijven en spreken.
Je hebt al zo’n 50 lessen Zweeds gehad op de Volksuniversiteit Amsterdam, of je hebt elders voldoende Zweeds geleerd om op dit niveau in te stromen. Je wilt de Zweedse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat je al goed kan communiceren met de Zweden. De cursussen Zweeds zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Amsterdam leer je het Zweeds door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Zweeds al snel ziet groeien. Ook zullen korte presentaties over verschillende onderwerpen aan bod komen. Reken op ongeveer minimaal 2 uur huiswerk per week. Na afloop van deze cursus kun je goed communiceren met de Zweden.

• Boeken: På svenska! deel 2, lärobok + cd, 2de druk, ISBN 9789174347029, € 68,65; På svenska! 2, övningsbok, 2de druk, ISBN 9789174347036, € 31,65; Grammatik På svenska!, ISBN 9789174347043, € 33,15. In deze cursus worden de hoofdstukken 4 t/m 7 doorgewerkt. koop het boek hier

Dinsdag 19 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Boeken: På svenska 2 lärobok , 2e druk 2017, På svenska! 2 övningsbok, På svenska! Grammatik (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl