Your cart

Your cart

Online cursus Zweeds Beginners 2 (1/2 A1-A1)

Course code: 6909

*Nu met maar liefst 20% korting

Vervolg op de online cursus Zweeds Beginners 1. Je beschikt over een basiswoordenschat van het Zweeds en beheerst Zweeds op een laaggevorderdenniveau. 
Zweeds is een boeiende taal die zeer verwant is aan de onze. Dat maakt het mogelijk om deze taal redelijk snel te beheersen. 
Na een jaar Zweeds kun je je al best aardig voorstellen, wat over je huis vertellen, boodschappen doen en naar wens iets bestellen in een restaurant. Je kunt vrienden uitnodigen op een etentje en kaartjes kopen voor een voorstelling. Je leert steeds beter de krant te lezen en het nieuws te beluisteren. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Na afloop van deze cursus kun je je al redelijk redden in het Zweeds.

• Boeken: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, ISBN 978 90 469 0700 9, €39,95 en Året runt oefenboek, ISBN 978 90 469 0701 6, €19,95 Koop je boeken hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Thursday April 29, 2021
12 lessons of 1,5 hrs start time 20:15 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Ms. A.M. (Anna) Trap
Books: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, Året runt oefenboek (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

20:15 - 21:45
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
A.M. (Anna) Trap