Your cart

Your cart

Online cursus Zweeds Beginners 2 (1/2 A1-A1)

Course code: 6901

*Nu met maar liefst 20% korting

Vervolg op de online cursus Zweeds Beginners 1. Je beschikt over een basiswoordenschat van het Zweeds en beheerst Zweeds op een laaggevorderdenniveau. 
Zweeds is een boeiende taal die zeer verwant is aan de onze. Dat maakt het mogelijk om deze taal redelijk snel te beheersen. 
Na een jaar Zweeds kun je je al best aardig voorstellen, wat over je huis vertellen, boodschappen doen en naar wens iets bestellen in een restaurant. Je kunt vrienden uitnodigen op een etentje en kaartjes kopen voor een voorstelling. Je leert steeds beter de krant te lezen en het nieuws te beluisteren. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Na afloop van deze cursus kun je je al redelijk redden in het Zweeds.

• Boeken: På svenska! 1, lärobok + cd, 2de druk, ISBN 9789174347500, € 58,95; På svenska! 1, övningsbok, 2de druk, ISBN 9789174347517, € 29,95;  På svenska! 1 studiebok nederländska, 2de druk, ISBN 9789174346428, € 29,60.
In deze cursus worden de hoofdstukken 4 t/m 7 uit het leerboek doorgewerkt.  Koop je boeken hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Donderdag 21 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Boeken: På svenska! 1 lärobok + cd, På svenska! 1 övningsbok, På svenska! 1 studiebok Nederländska 2e druk (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

9:30 - 11:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl