Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Zweeds Beginners 2 (1/2 A1-A1)

Cursuscode: 4903
19
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

Vervolg op de cursus Zweeds Beginners 1. Je beschikt over een basiswoordenschat van het Zweeds en beheerst Zweeds op een laaggevorderdenniveau. 
Zweeds is een boeiende taal die zeer verwant is aan de onze. Dat maakt het mogelijk om deze taal redelijk snel te beheersen. 
Na een jaar Zweeds kun je je al best aardig voorstellen, wat over je huis vertellen, boodschappen doen en naar wens iets bestellen in een restaurant. Je kunt vrienden uitnodigen op een etentje en kaartjes kopen voor een voorstelling. Je leert steeds beter de krant te lezen en het nieuws te beluisteren. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Na afloop van deze cursus kun je je al redelijk redden in het Zweeds.

• Boeken: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, ISBN 978 90 469 0700 9, €39,95 en Året runt oefenboek, ISBN 978 90 469 0701 6, €19,95 Hoofdstukken 4+5. Koop je boeken hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Woensdag 19 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 213,00
Mw. A.M. (Anna) Trap
Boeken: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, Året runt oefenboek (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A.M. (Anna) Trap
Mijn naam is Anna Trap (31) en ben half-Zweeds/Nederlands. Ik ben in Nederland geboren maar heb drie keer een aantal jaar in Zweden gewoond, als kind en als volwassene. Ik werk al vele jaren met veel plezier als docent Zweedse taal. Ik ben in 2021 begonnen met het geven van cursussen aan de Volksuniversiteit van Amsterdam. Na mijn conservatorium-opleiding ben ik Taal- en Cultuurstudies gaan studeren aan de universiteit van Utrecht. Daarna heb ik een Master Genderstudies gedaan, deels in Utrecht en deels in Göteborg.