Online Cursus Zweeds Gevorderden 2 (A2+/B1-B1)

De cursus is bedoeld voor iedereen die na een basiskennis zijn/haar Zweeds wil uitbreiden voor lezen, luisteren, schrijven en spreken.
Je hebt al zo’n 50 lessen Zweeds gehad op de Volksuniversiteit Amsterdam, of je hebt elders voldoende Zweeds geleerd om op dit niveau in te stromen. Je wilt de Zweedse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat je al goed kan communiceren met de Zweden. De cursussen Zweeds zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Amsterdam leer je het Zweeds door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Zweeds al snel ziet groeien. Ook zullen korte presentaties over verschillende onderwerpen aan bod komen. Reken op ongeveer minimaal 2 uur huiswerk per week. Na afloop van deze cursus kun je goed communiceren met de Zweden.

• Boeken: På svenska! deel 2, lärobok + cd, 2de druk, ISBN 9789174347029, € 68,65; På svenska! 2, övningsbok, 2de druk, ISBN 9789174347036, € 31,65; Grammatik På svenska!, ISBN 9789174347043, € 33,15. In deze cursus worden de hoofdstukken 4 t/m 7 doorgewerkt. koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 19 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Boeken: På svenska 2 lärobok , 2e druk 2017, På svenska! 2 övningsbok, På svenska! Grammatik (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl