Online Cursus Zweeds Halfgevorderden 1 (A1-1/2 A2)

Vervolg op cursus Zweeds Beginners 2. Heb je elders dit niveau bereikt, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! In deze cursus Zweeds wordt de eerste deel van niveau A2 van het Europees referentiekader behandeld. Voor deze cursus is een basiskennis van Zweeds nodig, vergelijkbaar met 36 uur les bij Volksuniversiteit Amsterdam. In de loop van de cursus wordt ook grammatica horend bij niveau A2 behandeld. Aan de hand van de teksten en dialogen uit het leerboek zal met behulp van geluidsfiles geoefend worden in luisteren maar ook in het zelf spreken. Het lesmateriaal bevat veel communicatieve oefeningen waarbij de cursisten zelf vanaf de eerste les het Zweeds op verschillende manieren gebruiken. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Na afloop van deze cursus kun je je steeds beter verstaanbaar maken in het Zweeds.

• Boeken: På svenska! 1, lärobok + cd, 2de druk, ISBN 9789174347500, € 58,95; På svenska! 1, övningsbok, 2de druk, ISBN 9789174347517, € 29,95; På svenska! 1 studiebok nederländska, 2de druk, ISBN 9789174346428, € 29,60. In deze cursus worden de hoofdstukken 8 t/m 10 uit het leerboek doorgewerkt.    Koop je boek hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 20 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Boeken: På svenska! 1 lärobok + cd, På svenska! 1 övningsbok, På svenska! 1 studiebok Nederländska 2e druk (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl