Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Zweeds Halfgevorderden 1 (A1-1/2 A2) met Året runt

Cursuscode: 4906
20
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

Vervolg op cursus Zweeds Beginners 2. Heb je elders dit niveau bereikt, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! In deze cursus Zweeds wordt de eerste deel van niveau A2 van het Europees referentiekader behandeld. Voor deze cursus is een basiskennis van Zweeds nodig, vergelijkbaar met 36 uur les bij Volksuniversiteit Amsterdam. In de loop van de cursus wordt ook grammatica horend bij niveau A2 behandeld. Aan de hand van de teksten en dialogen uit het leerboek zal met behulp van geluidsfiles geoefend worden in luisteren maar ook in het zelf spreken. Het lesmateriaal bevat veel communicatieve oefeningen waarbij de cursisten zelf vanaf de eerste les het Zweeds op verschillende manieren gebruiken. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Na afloop van deze cursus kun je je steeds beter verstaanbaar maken in het Zweeds.

• Boeken: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, ISBN 978 90 469 0700 9, €39,95 en Året runt oefenboek, ISBN 978 90 469 0701. Hoofdstukken 6+7. Koop je boeken hier.

Online interactieve cursus:
Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Donderdag 20 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 213,00
Mw. A.M. (Anna) Trap
Boeken: Året runt, basiscursus Zweeds tekstboek, Året runt oefenboek (klik hier voor meer informatie)

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 


De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A.M. (Anna) Trap
Mijn naam is Anna Trap (31) en ben half-Zweeds/Nederlands. Ik ben in Nederland geboren maar heb drie keer een aantal jaar in Zweden gewoond, als kind en als volwassene. Ik werk al vele jaren met veel plezier als docent Zweedse taal. Ik ben in 2021 begonnen met het geven van cursussen aan de Volksuniversiteit van Amsterdam. Na mijn conservatorium-opleiding ben ik Taal- en Cultuurstudies gaan studeren aan de universiteit van Utrecht. Daarna heb ik een Master Genderstudies gedaan, deels in Utrecht en deels in Göteborg.