Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Zweeds - LITE AV VARJE

Cursuscode: 6910
18
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

Heb je minstens 54 uur (= 3 seizoenen) Zweeds gevolgd, maar wil het toch nog niet zo vlotten met het spreken? Zitten er wel veel woorden in je hoofd, maar komen ze er niet gemakkelijk uit? Of wil je ook weleens aan de slag met spreekwoorden, uitdrukkingen of woorden die bijvoorbeeld emoties uitdrukken? Schrijf je dan in voor de online cursus Zweeds - LITE AV VARJE.

In 6 weken komen diverse onderwerpen aan bod die door de huidige cursisten zelf zijn aangedragen en waarbij de voertaal zoveel mogelijk Zweeds zal zijn. Denk daarbij aan:
- Zweedse spreekwoorden en uitdrukkingen
- Een Zweeds dictee + bespreking van de woorden/grammatica
- Een les conversatie voor iedereen die nog heel erg naar woorden moet zoeken
- Een les praktisch oefenen met spreken in groepjes van 2 (menukaart + bestellen, ergens informatie vragen e.d.). Plenair voor- en nabespreken, maar de echte gesprekjes in duo’s. Er zal wel gedurende de avond worden gewisseld van gesprekspartner.
- Een korte presentatie houden (in 3 minuten iets vertellen over een vakantie, een leuk apparaat, een mooi boek, enz.). Dit is tevens een goede luisteroefening voor de toehoorders, die ook weer vragen kunnen stellen.
- Een les met bv. woorden voor mooi, leuk, lekker, vervelend en het uitdrukken van emoties.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Wachtlijst
Dinsdag 18 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl