Your cart

Your cart

Online privé taalcursus Zweeds met Tineke Jorissen-Wedzinga

Course code: 2905
31
Jul

Leer of verbeter je Zweeds met Tineke dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Tineke leert je graag Zweeds lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Zweeds.
De lessen duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Zweeds (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing) De docente heeft momenteel alleen nog overdag tijd voor privecursussen, niet in de avond.
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Tineke contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Tineke eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Zweeds of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Zweeds vanaf september te starten. 

 

 

Enrol
Saturday July 31, 2021
10 lessons of 1 hrs start time 10:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 600,00
Tutor: Ms. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

10:00 - 11:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl