Your cart

Your cart

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. In onze beginnerscursus oefenen we de grammatica, lezen we korte teksten en beginnen we zo snel mogelijk met spreken. Wil je méér dan dat? Wees dan welkom bij een van onze vervolgcursussen of bij de conversatiecursus. 

Ben je geen echte beginner en weet jij niet wat je taalniveau Zweeds is? Doe een gratis online DIALANG toets, voor een niveau inschatting.

Alle meicursussen Zweeds worden online interactief gegeven in virtual classrooms met 25% korting.

Deze conversatiecursus is geschikt voor mensen die eerder tenminste 24 of 36 lessen hebben gevolgd. Deze cursus is niet geschikt voor echte beginners.

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
18:30 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Kursen riktar sig mot dig som kan följa föredrag, delta i samtal samt uttrycka dig om allmänna ämnen. Du kan läsa och förstå lite svårare texter. Du har en svensk standardordbok.

Dinsdag 12 mei 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 82,50
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
18:30 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)

Interactieve online cursussen Zweeds met 25% korting

Al onze meicursussen Zweeds gaan van start in onze online lesomgeving. Aangezien we onze cursussen momenteel alleen op deze manier kunnen aanbieden vanwege de coronacrisis, geven we een korting van maar liefst 25% op alle cursussen die we in april en mei starten. 

De online cursussen Zweeds hebben hetzelfde programma als de klassikale offline cursussen. Het enige verschil met onze reguliere cursussen is dat de lessen online in de virtuele lesomgeving plaatsvinden.

We maken gebruik van een prachtig online platform. De online virtual classrooms bieden een gemakkelijke en intuïtieve leeromgeving. Het contact met de docent en medecursisten en de sfeer van de lessen is vergelijkbaar met een klassikale les.

Zweeds leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Zweeds leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Zweeds in groepsverband. Tijdens een cursus Zweeds komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Zweeds die bij je past.

Een andere taal leren

Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Grieks, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Perzisch-Farsi, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.