Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. In onze beginnerscursus oefenen we de grammatica, lezen we korte teksten en beginnen we zo snel mogelijk met spreken. Wil je méér dan dat? Wees dan welkom bij een van onze vervolgcursussen of bij de conversatiecursus. Vanaf september kan je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Vanaf begin augustus staan alle cursussen die starten vanaf september op deze website vermeld en dan is ook reserveren mogelijk.

Een korte conversatiecursus Zweeds voor wie Zweeds I B heeft afgerond.

Woensdag 16 mei 2018
6 lessen van 2 uur
Prijs: € 150,00
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
18:30 - 20:45
Locatie: Mauritskade 58
Meer details

Zweeds leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Zweeds leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Zweeds in groepsverband. Tijdens een cursus Zweeds komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Zweeds die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.