Talenmarkt 1 september

Mens & Maatschappij

Talenmarkt 1 september van 12-16 uur bij Boekhandel Scheltema, Rokin 9, Amsterdam

Kom naar de Talenmarkt bij Scheltema, de perfecte plek:

  • om informatie over taalcursussen (14 talen incl.NT2) te krijgen
  • om docenten te ontmoeten
  • om je niveau gratis te laten testen
  • om je in te schrijven
  • om boeken te kopen
  • om....nog meer !

Wil je dit najaar een vreemde taal leren, aan keuze geen gebrek, van Arabisch tot Zweeds: vanaf 17 september starten in zo'n 17 verschillende talen cursussen op vele niveaus: van beginners tot (ver)gevorderden, intensief of in een iets langzamer tempo.

Zie hieronder de aanwezige talen tijdens de Talenmarkt:

Arabisch

Het Arabisch kent vele dialecten. Bij ons kun je kiezen voor cursussen Marokkaans en Egyptisch-Arabisch op verschillende niveaus. Of leer je liever Modern Standaard Arabisch? Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

Chinees

Chinees is de meest gesproken taal ter wereld. Kies dit najaar voor een cursus waarin je de Chinese karakters leert of voor een conversatiecursus. Ontmoet onze docenten Chinees tijdens de Talenmarkt.

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee aan deze praktische beginnerscursus en leer de beginselen van de mooie en rijke taal van onze buren. Kom voor meer informatie naar de Talenmarkt.

Engels

De Engelse taal kom je overal tegen. Laat jouw niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal on par. Er zijn er bijna twintig, voor elk niveau en elke discipline. Van basis tot gevorderd, van een leesgroep Engelse literatuur tot aan een training business-Engels. Informeer naar de talloze mogelijkheden en test je taalkennis tijdens onze Talenmarkt.

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y! Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. We bieden drie tempo's aan: calme, rapide en turbo. Onze docenten Frans staan je graag te woord tijdens de Talenmarkt.

Indonesisch

Selamat pagi! Een alledaags gesprek in het Indonesisch leren voeren? Leer je de beginselen van de 'Bahasa Indonesia' of spijker je vergevorderde kennis bij, We hebben cursussen Indonesisch op veel verschillende niveaus. Moeilijk een keuze te maken. Onze docenten Indonesisch kunnen je het best advies geven tijdens de Talenmarkt.

Italiaans

Of je je nu wilt voorbereiden op je vakantie of nog dieper wilt doordringen tot de prachtige Italiaanse taal: bij ons kun je terecht. Per tutti i gusti! Kies de cursus Italiaans die bij je past en bespreek de mogelijkheden met onze docenten tijdens de Talenmarkt.

Ivriet / Hebreeuws

Ivriet verbindt de wereld van nu met de taal van de Thora. In deze cursussen leer je de beginselen van lezen, schrijven en spreken. Voor meer informatie: kom langs op de Talenmarkt.

Japans

Japans onmogelijk te leren? Nee hoor! Aan het eind van de beginnerscursus heb je genoeg woorden en zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Ook mogelijkheden voor gevorderden. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

Latijn

In onze cursussen Latijn leer je de taal, maar ontdek je ook de geheimen van de Romeinse cultuur. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

NT2 (Dutch for non-Dutch)

Volksuniversiteit Amsterdam organiseert cursussen NT2 voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden (A1 tot C1), maar ook cursussen ter voorbereiding op het Staatsexamen programma I en II en grammatica- en spelling cursussen. Informeer naar de talloze mogelijkheden en test je taalkennis tijdens de Talenmarkt.

Portugees

Leer dit najaar het prachtige, zangerige Portugees. Af en toe kijken we naar het Portugees van de Portugees-sprekende landen in Afrika en Brazilië. Verschillende niveaus beschikbaar. Ontmoet onze docent Portugees en bespreek samen met hem de mogelijkheden.

Spaans

Wil je je in deze wereldtaal verdiepen en ook de Spaanse cultuur leren kennen? Bij ons vind je de cursus op niveau en in het tempo dat bij je past. Informeer naar de vele mogelijkheden rechtstreeks bij onze docenten Spaans.

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. Vanaf september kun je weer kiezen uit cursissen op veel verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Ontmoet onze docente Zweeds en kies de cursus die bij je past, tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Overige gratis spreekuren/intakes

Ben je niet in de gelegenheid om op 1 september te komen en twijfel je over je niveau of is een spreekuur bij een bepaalde cursus verplicht: kom dan naar de andere spreekuren
voor Engels, Frans en NT2.