Bestellijst

Bestellijst

Talenmarkt zaterdag 31 augustus

Mens & Maatschappij
Talenmarkt 31 augustus van 12-16 uur bij Boekhandel Scheltema, Rokin 9, Amsterdam
Kom naar de Talenmarkt bij Scheltema, de perfecte plek:
• om informatie over taalcursussen te krijgen
• om docenten te ontmoeten
• om je taalniveau samen met een docent te bepalen, indien nodig
• om je in te schrijven
• om boeken te kopen
• om....nog meer !

Wil je dit najaar een vreemde taal leren, aan keuze geen gebrek, van Arabisch tot Zweeds: vanaf 16 september starten in zo'n 16 verschillende talen cursussen op vele niveaus: van beginners tot (ver)gevorderden, intensief of in een iets langzamer tempo.
 
Zie hieronder de aanwezige talen tijdens de Talenmarkt:
 
Filosofie

Arabisch

Het Arabisch kent vele dialecten. Bij ons kun je kiezen voor cursussen Marokkaans en Egyptisch-Arabisch op verschillende niveaus. Of leer je liever Modern Standaard Arabisch? Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Chinees

Chinees is de meest gesproken taal ter wereld. Kies dit najaar voor een cursus waarin je de Chinese karakters leert of voor een conversatiecursus. Er is zelfs een cursus Chinees voor vergevorderden. Ontmoet onze docenten Chinees tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee aan een van onze praktische beginnerscursus en leer de beginselen van de mooie en rijke taal van onze buren. Kom voor meer informatie naar de Talenmarkt.

Filosofie

Engels

De Engelse taal kom je overal tegen. Laat jouw niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal on par. Er zijn er bijna twintig, voor elk niveau en elke discipline. Van basis tot gevorderd, van een leesgroep Engelse literatuur tot aan een training business-Engels. Informeer naar de talloze mogelijkheden rechtstreeks bij onze ervaren docenten tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y! Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Er is ook een conversatiecursus voor vergevorderden en een cursus Frans literatuur voor vergevorderden. Onze docenten Frans staan je graag te woord tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Indonesisch

Selamat pagi! Een alledaags gesprek in het Indonesisch leren voeren? Leer je de beginselen van de 'Bahasa Indonesia' of spijker je vergevorderde kennis bij. We hebben cursussen Indonesisch op veel verschillende niveaus. Moeilijk een keuze te maken. Onze docenten Indonesisch kunnen je het best advies geven tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Italiaans

Of je je nu wilt voorbereiden op je vakantie of nog dieper wilt doordringen tot de prachtige Italiaanse taal: bij ons kun je terecht. Per tutti i gusti! Kies de cursus Italiaans die bij je past en bespreek de mogelijkheden met onze docenten tijdens de Talenmarkt. 

Filosofie

Japans

Japans onmogelijk te leren? Nee hoor! Aan het eind van de beginnerscursus heb je genoeg woorden en zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Ook een cursus voor halgevorderden is beschikbaar vanaf september. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Latijn

In onze cursus Latijn voor beginners leer je de taal, maar ontdek je ook de geheimen van de Romeinse cultuur. Een vertaalgroep Latijn is vanaf september ook in beschikbaar. Ontmoet onze docent Latijn tijdens de Talenmarkt en bespreek de mogelijkheden.

Filosofie

NT2 (Dutch for non-Dutch)

Volksuniversiteit Amsterdam organiseert cursussen NT2 voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden (A1 tot C1), maar ook cursussen grammatica, conversatie, beter spreken en beter schrijven. Ontmoet onze ervaren NT2 docenten en bespreek met ze alle cursusmogelijkheden..

Filosofie

Portugees

Leer dit najaar het prachtige, zangerige Portugees. Af en toe kijken we naar het Portugees van de Portugees-sprekende landen in Afrika en Brazilië. Verschillende niveaus beschikbaar. Je hoort er alles over tijdens onze Talenmarkt. Let op: de docente Portugees is aanwezig tussen 12 en 13:30 uur. 

Filosofie

Russisch

Zo'n 260 miljoen mensen spreken Russisch. Wat grammatica betreft is deze Slavische taal te vergelijken met Latijn en daardoor is het leren uitdagende hersengymnastiek.Kom voor meer informatie naar de Talenmarkt.

Filosofie

Spaans

Wil je je in deze wereldtaal verdiepen en ook de Spaanse cultuur leren kennen? Bij ons vind je de cursus op niveau en in het tempo dat bij je past. Informeer naar de vele mogelijkheden rechtstreeks bij onze docenten Spaans.

Filosofie

Turks

Turks is een compleet andere taal dan je gewend bent, met lange samenstellingen. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Talenmarkt.

Filosofie

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus. Ontmoet onze docente Zweeds en kies de cursus die bij je past, tijdens de Talenmarkt.