Bestellijst

Bestellijst

Amsterdam

Amsterdam

Welkom bij onze cursussen, workshops en wandelingen over en door Amsterdam! Alle lessen en rondleidingen worden verzorgd door échte Amsterdammers met passie voor hun stad. Loop mee tijdens een wandeling langs bijzondere plekken, leer meer over Amsterdamse architectuur en geschiedenis en ga in gesprek met mede liefhebbers van ons prachtige Amsterdam!

Kies voor een online digitale cursus via Zoom, een offline cursus in een van onze ruime, sfeervolle lokalen of ga mee op stap door Amsterdam.

20% korting op ons online aanbod.

Architectuur

Architectuur

Kennismaken met bekende en minder bekende bouwwerken in Amsterdam? Onze online lezingen vertellen alles over de prachtige architectuur van ons mooie Amsterdam. Bekijk je de verborgen parels van Amsterdam liever met eigen ogen? Onze wandelingen door Amsterdam leiden je langs de mooiste en opvallendste plekken van onze schitterende stad. Onze docenten delen graag hun kennis over oude en moderne architectuur in Amsterdam. Sluit je aan en verdiep je in de architectuur van Amsterdam!

20% korting op het online aanbod.

Kunst en Tentoonstellingen

Kunst en Tentoonstellingen

Leer kijken met een nieuwe blik met een kunstcursus. Laat jij je verrassen door een kunstlezing over een lopende tentoonstelling in Amsterdam!

20% korting op het online aanbod.

Wandelingen

Wandelingen

Hoe kun je Amsterdam beter leren kennen dan te voet? Onze wandelingen door Amsterdam leiden je langs verborgen plekjes van onze prachtige stad. De stadswandelingen worden geleid door échte Amsterdammers die je graag meer vertellen over de geheimen die de stad verbergt. Wandel mee!

 

Wandeling Ontdek het verborgen v... 1 x op Ma. 20-06-2022 10:00 - 13:00
Wandeling Kunst in de Jordaan (n... 1 x op Di. 21-06-2022 14:00 - 16:00
Wandeling Een verborgen kant van... 1 x op Zo. 26-06-2022 13:00 - 15:00
Wandeling: Jordaan, tussen Rozen... 1 x op Vr. 01-07-2022 11:00 - 13:00
Wandeling: Plantagebuurt 1 x op Vr. 08-07-2022 14:00 - 16:00

Cursus of workshop over Amsterdam

Wandelen in Amsterdam & meer

Onze workshops, cursussen, wandelingen en lezingen over en door Amsterdam worden gegeven door échte Amsterdammers. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Hou jij ook zo van ons prachtige Amsterdam? Laat je meevoeren langs onbekende plekken tijdens een wandeling in Amsterdam. Leer meer over Amsterdamse architectuur tijdens een lezing of volg een unieke cursus over Amsterdam. Doe mee in één van onze ruime lokalen, geef je op voor een rondleiding door Amsterdam  of meld je aan voor een online cursus via Zoom!

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!

Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.