Latijn

In onze cursussen Latijn leer je de taal, maar ontdek je ook de geheimen van de Romeinse cultuur. Die twee zijn immers innig verbonden. Is je taalkennis groot genoeg om de klassieke teksten te lezen? Doe dan mee met de Vertaalgroep Latijn. Kies de cursus Latijn die bij je past.

Latijn I

Cursuscode: 2600

Even welluidend als precies: er gaat een enorme bekoring uit van de Latijnse taal.

Woensdag 19 september 2018
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Dhr. S.H.N. (Steve) van Beek
Boeken: Tirocinium Latinum hulpboekje, Tirocinium Latinum (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
Meer details

Latijn leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Latijn leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Latijn in groepsverband. Tijdens een cursus Latijn komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Latijn die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.