Latijn

In onze cursussen Latijn leer je de taal, maar ontdek je ook de geheimen van de Romeinse cultuur. Die twee zijn immers innig verbonden. Is je taalkennis groot genoeg om de klassieke teksten te lezen? Doe dan mee met de Vertaalgroep Latijn. Kies de cursus Latijn die bij je past.

19
sep

Latijn I

Cursuscode: 2600

Even welluidend als precies: er gaat een enorme bekoring uit van de Latijnse taal.

Woensdag 19 september 2018
12 lessen van 1 uur en 15 min
Prijs: € 185,00
Dhr. S.H.N. (Steve) van Beek
Boeken: Tirocinium Latinum hulpboekje, Tirocinium Latinum
20:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58
19
sep

Vertaalgroep Latijn

Cursuscode: 2601

Parturient montes, nascetur ridiculus mus. Wat een genot is het om Latijnse quotes en teksten te ontleden en te vertalen.

Woensdag 19 september 2018
12 lessen van 1 uur en 15 min
Prijs: € 195,00
Dhr. S.H.N. (Steve) van Beek
19:00 - 20:15
Locatie: Mauritskade 58

Latijn leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Latijn leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Latijn in groepsverband. Tijdens een cursus Latijn komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Latijn die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.